
ثبت منبع و ثبت فرآورده های آرایشی و بهداشتی در سامانه TTAC جهت اخذ کد IRC
هزینه دوره آفلاین : 250 هزار تومان

بدو خدمت مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
هزینه دوره آفلاین : 200 هزار تومان

کنترل کیفیت آماری در صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی
هزینه دوره آفلاین : 250 هزار تومان

آشنایی با نظام آراستگی 5s در صنایع غذایی،آرایشی و بهداشتی
هزینه دوره آفلاین : 250 هزار تومان

اصول شستشو و ضدعفونی خطوط تولید
هزینه دوره آفلاین : 250 هزار تومان

میکروبیولوژی کاربردی در صنعت غذا
هزینه دوره آفلاین : 250 هزار تومان

آشنایی با ضوابط برچسب گذاری و نشانگر رنگی تغذیه ای مواد غذایی
هزینه دوره آفلاین : 250 هزار تومان

تعیین زمان ماندگاری کاربردی در صنعت غذا
هزینه دوره آفلاین : 250 هزار تومان

بدو خدمت مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی
هزینه دوره آفلاین : 200 هزار تومان

آشنایی با آلاینده های صنایع غذایی
هزینه دوره آفلاین : 250 هزار تومان

طراحی و اجرای سیستم HACCP در صنعت غذا
هزینه دوره آفلاین : 250 هزار تومان

اصول سردخانه و انبار مواد غذایی
هزینه دوره آفلاین : 250 هزار تومان

شناسایی آلودگی های میکروبی در واحد های تولید موادغذایی و راهکار های کاربردی به منظور جلوگیری،حذف و کاهش عوامل میکروبی
هزینه دوره آفلاین : 250 هزار تومان

آشنایی با دستگاه های کنترل کیفی آرد آزمایشات رئولوژی خمیر و تفسیر نمودار های آن
هزینه دوره آفلاین : 250 هزار تومان

تشریح الزامات چک لیست برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی موادغذایی،آرایشی و بهداشتی(prps)
هزینه دوره آفلاین : 250 هزار تومان

بدو خدمت مسئولین فنی کارخانجات موادغذایی،آرایشی و بهداشتی
هزینه دوره آفلاین : 200 هزار تومان

آشنایی با اصول HSE در صنایع غذایی آرایشی و بهداشتی
هزینه دوره آفلاین : 250 هزار تومان

آشنایی با شیرین کننده ها در صنایع غذایی
هزینه دوره آفلاین : 200 هزار تومان

تضمین کیفیت تخصصی شیر و فرآورده های با تشریح استاندارد های ملی و بین المللی
هزینه دوره آفلاین : 250 هزار تومان

تحلیل بر استقرار سیستم ایزو 22000 با هدف تولید غذای ایمن
هزینه دوره آفلاین : 250 هزار تومان

تکنولوژی تولید محصولات غذایی،رژیمی و بررسی راهکار های کاهش چربی،قند و نمک در آنها
هزینه دوره آفلاین : 200 هزار تومان

اصول و مبانی بسته بندی مواد غذایی
هزینه دوره آفلاین : 200 هزار تومان

اصول نمونه برداری موادغذایی،آرایشی و بهداشتی
هزینه دوره آفلاین : 200 هزار تومان

شناخت محصولات خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی مجاز و اثر محصولات غیر مجاز بر سلامت مصرف کننده
هزینه دوره آفلاین : 200 هزار تومان

اصول نمونه برداری مواد غذایی
هزینه دوره آفلاین : 200 هزار تومان

بدو خدمت مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
هزینه دوره آفلاین : 200 هزار تومان

تقلبات مواد غذایی و روش های شناسایی آنها
هزینه دوره آفلاین : 200 هزار تومان

شش مرحله کلیدی جهت تضمین کیفیت کاربردی در صنایع غذایی
هزینه دوره آفلاین : 200 هزار تومان

فرمولاسیون پایه ای مواد شوینده و محصولات ضدعفونی کننده
هزینه دوره آفلاین : 200 هزار تومان

الزامات کلی عملیات خوب آزمایشگاهی در صنایع غذایی،آرایشی و بهداشتی(GLP)
هزینه دوره آفلاین : 430 هزار تومان

اصول شستشو و ضدعفونی در صنایع غذایی،آرایشی و بهداشتی
هزینه دوره آفلاین : 200 هزار تومان

آشنایی با روشهای کاربردی اهرم ایمنی مواد غذایی(GMP)
هزینه دوره آفلاین : 200 هزار تومان

بدو خدمت مسئولین فنی کارخانجات موادغذایی،آرایشی و بهداشتی
هزینه دوره آفلاین : 150 هزار تومان

بهینه سازی فرمولاسیون مواد غذایی با روش سطح پاسخ (RSM)
هزینه دوره آفلاین : 200 هزار تومان

کاهش ضایعات در صنایع غذایی و تولید محصولات با ارزش افزوده از ضایعات
هزینه دوره آفلاین : 200 هزار تومان

آشنایی با روش های مبارزه با آفات
هزینه دوره آفلاین : 150 هزار تومان

آشنایی با محصولات غذایی تراریخته و قوانین مرتبط با آنها
هزینه دوره آفلاین : 150 هزار تومان

غنی سازی مواد غذایی
هزینه دوره آفلاین : 150 هزار تومان

تکنولوژی تولید و فرمولاسیون انواع کیک
هزینه دوره آفلاین : 200 هزار تومان

آشنایی کاربردی با ارزیابی سیستم تجزیه تحلیل
هزینه دوره آفلاین : 150 هزار تومان

بدو خدمت مسئولین فنی کارخانجات موادغذایی،آرایشی و بهداشتی
هزینه دوره آفلاین : 150 هزار تومان

استاندارد ملی محصولات آرایشی و بهداشتی
هزینه دوره آفلاین : 150 هزار تومان

محلول سازی در صنایع غذایی،آرایشی و بهداشتی
هزینه دوره آفلاین : 200 هزار تومان
