صفحه ی اصلی

شرکت فناوران پارس پایا لوتوس کارمانیا

ارائه خدمات فنی و مهندسی ، مشاوره ، آموزش و بازرگانی در صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی

photo_2020-10-22_17-27-52

گروه آموزشی شرکت پارس پایا لوتوس برگزار میکند:

دوره آموزشی مجازی کاربرد مفاهیم بهداشت و ایمنی مواد غذایی و آشنایی با اصول HACCP در واحدهای تولید مواد غذایی و بهداشتی

           زمان برگزاری : شنبه و یکشنبه 10 و 11  آبانماه 99            

       ساعت شروع و پایان دوره در هر روز  :  9 تا 13

     مخاطبین : مسیولین فنی ، مدیران کنترل کیفیت ، مدیران تولید و دانشجویان صنایع غذایی

مدرس : دکتر علی دینی ، دکتری تخصصی صنایع غذایی، عضو هییت علمی دانشگاه و مدیر اداره نظارت بر مواد خوراکی و بهداشتی رفسنجان

سر فصل های دوره:

  • 1- طرق آلودگی مواد غذایی و عوامل موثر بر فساد مواد غذایی 2-  میکروارگانیسمهای مهم در بهداشت مواد غذایی
  • 3- افزودنیهای غیر عمدی در مواد غذایی 4- مسمومیتهای میکروبی و شیمیایی ناشی از مواد غذایی
  • 5- اصول و روشهای نگهداری مواد غذایی 6-  مقدمه ای بر اصول روشهای خوب در تولید (GMP) و جانمایی بهداشتی در کارخانجات مواد غذایی
  • 7- تعاریف (مخاطره، ریسک و ارزیابی خطر) 8 - اصول سیستم  HACCP
  • 9- پیش نیازهای اجرای سیستم HACCP 
  • 10- مراحل اجرای سیستم HACCP

  هزینه 2 روز دوره آموزشی :   200 هزار تومان

نحوه ثبت نام : واریز هرینه دوره به شماره کارت 5894631550058887  بانک رفاه ، به نام شعله امیری

جهت تکمیل ثبت نام فیش واریزی به همراه مشخصات فردی به شماره 09135811531 واتس اپ شود.

لینک ورود به وبینار بعد از ثبت نام پیامک میشود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر : 09135811531

 www.plkfood.ir

درسی که ویروس کرونا برای صنایع غذایی،آرایشی و بهداشتی داشت.

گردآوری و ترجمه توسط دکتر محسن لبافی،عضو هیئت علمی دانشگاه تهران

برای مشاهده و دانلود فایل اینجا کلیک کنید